Resor

Vi arrangerar och leder resor i Sverige och utomlands, men vi anlitas även av andra aktörer. Att få “snickra” ihop resor till våra resenärer som vi själva leder, är otroligt kul. Kanske märker våra resenärer av det, Gigi brukar ofta få höra att hon är entusiastisk, kunnig, tålmodig och bra på att hålla ihop gruppen. Vår flexibilitet och lyhördhet skapar en resa med många upplevelser som du alltid kommer att ha med dig.

Vi följer Kammarkollegiets villkor gällande resegaranti. Hos Kammarkollegiet finns en bankgaranti, vilket innebär att våra resenärer inte blir strandade om något skulle gå fel. Det finns pengar att bekosta hemresor vid oförutsedda händelser.

“Tack Gigi för en fin resa som gav mig mycket på många plan i mitt liv. Jag lärde mig mycket, förutom att du en otroligt skicklig ornitolog är du också en duktig pedagog, inte alltid att de egenskaperna går att hitta i en och samma person.”
Birgitta Svensson (Spanska sydkusten 2018).
“Tusen tack för en fantastisk resa. Ville inte att den skulle ta slut! Har varit så givande och det är ju guld att ha en sådan superguide som dig vid sidan om sig.
Åsa Erasmie Hedlund (Spanska sydkusten 2018).
“Jag är glad och tacksam över att stämningen i gruppen var så vänlig och generös. Det kanske var just i den här gruppen, men jag är ganska övertygad om att Gigi genom sitt förhållningssätt och sätt att leda gruppen har en stor del i det. Mycket uppskattat av en nybörjare, och säkert alla andra!”
Gun Ståhlborg (Spanska sydkusten 2018)
“Jag tycker att det var en fantastisk resa. Väldigt bra ordnat och prisvärt.”
Eva Johansson (Spanska sydkusten)
“Stort tack Gigi! Lärorikt och många trevliga nya bekantskaper. Du är verkligen en superduktig ledare! Ger något till alla att fundera på. Nybörjare så väl som erfarna  skådare. Det kan inte vara lätt men du fixar det med råge. Hoppas att jag kan komma med på många fler av dina arrangemang  framöver!”
Monika Svensson (weekendresa i Sverige 2016)
“Jag måste tacka för en fantastisk resa, fågelskådningen blev mycket bättre än vad jag trodde att den skulle bli! Du ska ha en eloge för att du har gjort en superb bra resa till oss, all planering och omplanering under resan så att den skulle passa oss så bra som möjligt, det har du gjort perfekt. Du gör ett fantastiskt bra jobb, är en mycket bra skådare och du kommer att göra många fågelskådare glada med dina resor, fortsätt så!”
Mikael Ferdinandsson 24 år Ängelholm, (Oman nov 2015).