Privatguidning och företagsevenemang

Fågelproffs till din tjänst – Fågelguidning AB

Vi har lång erfarenhet av att leda och guida i olika forum, oavsett om du är privatperson, företag eller myndighet så har vi aktiviteter som passar för dina önskemål. Vi skräddarsyr och komponerar ihop den inriktning och storlek på det du söker. Gigi och Bosse som utgör Fågelguidning AB har under lång tid jobbat med att hjälpa till med denna typ av aktiviteter, kanske du minns Gigi som domare i “Det stora fågeläventyret” på SVT? Vi har båda jobbat i stora organisationer och är vana att “stå på scen” inför publik, men trivs lika bra i det mindre privata sällskapet. Till hjälp har vi även flera guider som har samma erfarenhet som oss.

Privatguidning

Är du intresserad av att fågelskåda men vill ha en egen prägel på upplevelsen, då kan en privatguidning vara det du söker.
Kanske är det en familjemedlem, kompisgänget, arbetskollegor eller någon du vill överraska när hen fyller 70 år, vi kan ordna det åt dig. Ett annat alternativ är att du vill ha ett speciellt tema på din guidning eller lägga upp det som en kurs.
Varför inte utmana kompisarna i fågelbingo, vem fyller bingobrickan först?

Prislista för 2024upp till 4 pers5 till 9 pers10 och över
Vardag2095:-2595:-3095:-
Helg2595:-3095:-3595:-

Samtliga priser är inkl. moms och avser maximalt 4 timmar. Vid bokning tas en anmälningsavgift ut om 15% av guidningens pris.
Vi finns i Stockholm, Kalmar och Öland samt angränsade orter. Vid guidning på annan plats/ort tillkommer distanskostnad och restid.
Beroende på den plats och antal deltagare som du har önskemål om varierar villkoren, hör av dig så lämnar vi offert.
Läs mer längre ned på sidan vad som ingår i guidningen

Så här kan bingobrickan se ut när du spelar Fågelguidning AB populära fågelbingo!

Företagsevenemang

Fågelguidning AB kan erbjuda många olika typer av företagsevenemang. Fågelbingo, fågelquiz, tipsrunda, mångkamp, eller varför inte starta en av dagarna med en fågelvandring? Detta är bara några av de aktiviteter som vi har, du kanske har en egen idé om vad som tilltalar just dig och ditt företag. Denna typ av aktivitet fungerar vid konferenser, jubileum eller vid en vanlig afterwork.
Har du en idén så skräddarsyr vi evenemanget till er. Vill man hellre ha ett inomhusevenemang så kan vi hålla en föreläsning/föredrag om fåglarnas underbara värld.

För att i alla lägen skapa en optimal lösning för er, lämnar vi offert först efter vi är överens om vad du söker, tveka inte med att höra av dig!

Prislista för 2024upp till 9 pers10 till 15 persöver 15
Vardag3600:-5100:-Offert
Helg4200:-6200:-Offert
Priserna avser fågelguidning, fågelvandring eller fågelbingo.Samtliga priser är exkl. moms och avser maximalt 3 timmar.
Vi finns i Stockholm, Kalmar och Öland samt angränsade orter. Vid guidning på annan plats/ort tillkommer distanskostnad och restid.
Beroende på den plats och antal deltagare som ni har önskemål om, varierar villkoren, hör av dig så lämnar vi offert.
Läs mer längre ned på sidan vad som ingår i guidningen.

Vad ingår i en fågelguidning, fågelvandring eller fågelbingo?

  • Fågelguide/-er
  • Vår uppskattade artlista
  • “Krysspenna”
  • Artgenomgång vid avslutad guidning
  • Lån av kikare
  • Lån av tubkikare
  • En häftig upplevelse!