Vinterfåglar Inpå Knuten 2017

Oj, det blev en busy långhelg! Evenemanget fick stor uppmärksamhet i media och jag fick dra ett strå till stacken med råge :-).  Blev 4st TV framträdande, 2st radiosnack,  guidning vid en fågelmatning, intervjuer för olika tidningar, puh! Knappt jag hann räkna själv! 🤓. Det var nytt och spännande att agera reporter för Gomorron Sverige. Lite väl spännande när jag gick in i livesändningen och upptäckte en knepig fördröjning 😱 men fann mig snabbt – man har ju sett hur utlandskorrespondenterna gör😁. Även för Aftonbladet TV blev det lite spännande, kastades direkt in i sändning…hann inte ställa ifrån mig paddan jag skypade ifrån, fick försöka hålla den med stadig hand o försöka rikta rätt :-). Film o radio klipp:  Gomorron Sverige (dra fram 2.16 tim), SVT Rapport, Aftonbladet TVExpressen TV (sök på Gigi Sahlstrand), P4 Extra med Lotta Bromé foto-2017-01-31-11-09-53