VÅRA RESOR 2021 – NYFIKEN?!

Nu lanserar vi största delen av våra resor för 2021. Vi hoppas att ni uppskattar den blandning av nära och långt bort som vi presenterar. Vi frågar Gigi Sahlstrand, VD för Fågelguidning AB vad hon tycker om reseutbudet: -De 20-tal resorna känns som ett bra utbud där alla borde hitta en resa som passar dem som vill bredda sina kunskaper, och vill uppleva spännande natur, nya vänner, fåglar och djur”. Gigi berättar vidare att det mycket lyckade konceptet med tjejresor och kulinariskt & kultur finns med på många av resorna. Vi har även ett stort utbud med resor som man kan ta sig till med tåg.

Några spännande nyheter finns; Besöka panterlons hemmamarker i Andalusien, havsfågeltur från Madeira, estniska ön Dagö, tyska ön Helgoland, lunnefåglar på norska Runde, Bosnien Hercegovinas vackra natur, se björnar samt uppleva Donaudeltat i Rumänien mm. Det finns en del jobb kvar att göra gällande prissättning och beskrivning av resan, men detta kommer vi att komplettera med inom en snar framtid. Listan på resor 2021 är inte helt komplett så den kommer att fyllas på efter hand. Vidare avslöjar Gigi att det kommer introduceras ett par nya reseledare under 2021, Anders Blomdahl kommer att bredda Fågelguidning AB programutbud med fotoresor, danska Mads och Tina Elley kommer att fortsätta hos oss 2020-2021. Vi är också väldigt glada över att “Mr Azores” Staffan Rodebrand kommer att dela sina stora kunskaper om ögruppen med en resa dit hösten 2021.

Som ni all hör kommer det att bli ett spännande år med många fantastiska resor avslutar Gigi innan hon sjunker ner vid dator för att få fler pusselbitar på plats. Se snabbguiden över resorna – http://fagelguidning.se/sammanstallning-av-resor/.
Hoppas du uppskattar vårt utbud med resorna 2021, om du undrar över/önskar något, så hör av dig till oss!