Media x 4

Blev intensivt mellan mina resor med att medverka i media. Först var jag med i en reklamfilm om för Bygg-Ole “Twitterholkarna – Bygg holkar – Tips o råd”, som tack fick StOF material för 50 tornseglarholkar :-). Se reklamfilm och få tips på holkbygge “Twitter holkarna”. Sen var det en helsida om mig i “Kikarguiden” från Gunnar Olsson foto, en bilaga i DN och SvD i Stockholms län, se “Kikarbilaga”. Sista april var det andra omgången för rösta fram Sveriges blivande Nationalfågel. Jag satt i Svt1 Gomorron Sverige på Valborgs morgon och berättade lite om detta samt morgonen efter var jag med i radio “Vaken med P3 & P4” för berätta hur det gick i andra omgången. Se klippet “Gomorron Sverige” (4,26 min), lyssna på radio “Vaken med P3 & P4” (spola fram 23,40 min, välj 1 maj “Sandra-Peter” 60 min ).
Stillbild från reklamfilmen
Stillbild från reklamfilmen “Twitterholkarna”.
I studion Gomorron Sverige, Svt1
I studion Gomorron Sverige, Svt1
Otroligt många kameror och lysen i en studion!
Otroligt många kameror och lysen i en studion!
En artikel om mig i Kikarguiden.
En artikel om mig i Kikarguiden.