Framtid med Fågelguidning AB!

Till alla resenärer och kunder.

Fågelguidning AB har liksom alla andra resebolag i branschen tvingats ställa in många resor under våren och försommaren. Stort fokus har istället flyttats till guidningar, kurser och utbildningar i Sverige, där det å andra sidan har varit ett ovanligt stor efterfrågan. Alla evenemang har fullbokats på mycket kort tid och flera har redan bokat motsvarande evenemang 2021. Det har varit många som velat komma ut i naturen, ung som äldre, nu när så mycket annat har varit stängt. Så kanske har pandemin för med sig något positivt?

Många nya deltagare medverkar på våra evenemang, några har hittat sin nya hobby som dom uttrycker det och har blivit återkommande kunder på flera av våra evenemang.

Vi får hoppas att det ökade intresset för fåglar, natur- och friluftsaktiviteter består!
Att verksamheten fortsatt har kunnat bedrivas med god fart, medför ju dessutom en trygghet för alla kunder som har bokade resor med Fågelguidning AB.

När resor ställts in eller kunden själv av hälsoskäl valt att avboka sin resa så har vi alltid bemött detta med en generös inställning. Vårt ställningstagande under denna tid har varit att alltid återbetala de pengar som kunden har betalat in till oss. Många har valt att inte få sina pengar återbetalade, utan istället valt att flytta dom till motsvarande eller andra resor 2021. Det är inte utan anledning som vi känner oss stolta över alla våra kunders förtroende för Fågelguidning AB framtid.

Nu har verksamheten åter börja se ett ”ljus i tunneln”, vi tillåts att göra en del resor inom landet och bokningsläget inför hösten och vinterns resor ser bra ut.

Med tanke på rådande situation så står vi väl rustade för framtiden. Som en extra säkerhet för dig som resenär har vi en resegaranti hos Kammarkollegiet.

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig, vi finns där för dig idag, imorgon, i framtiden!

Svartsjö 2020-06-12
Gigi & Bosse
Fågelguidning AB