Fågelguidning och Naturspecialisten har tecknat samarbetsavtal

7 juni 2021

Fågelguidning och Naturspecialisten har tecknat ett ömsesidigt samarbetsavtal. Syftet med samarbetet är att stärka erbjudandet av aktiviteter mot befintliga och nya kunder samt att nå en bredare marknad.

Naturspecialisten är en ny aktör på resemarknaden, men med en ägare som har lång och gedigen erfarenhet av naturresebranschen. Fokus för naturspecialisten kommer att vara resor utanför Europa, samt målarresor.

Det gemensamma samarbetet syftar till att erbjuda både Fågelguidning och Naturspecialistens kunder en större upplevelse med fler aktiviteter, resmål och destinationer.

Samarbetet med Naturspecialisten ligger helt i linje med det mål vi har att vara en av de större aktörerna på marknaden för fågel- och naturresor. Tillsammans med Naturspecialisten får vi ett utbud som är heltäckande med både bredd- och spetsaktiviteter. Dessutom ser vi tydligt hur båda bolagen riktar sig mot samma målgrupp vilket är en viktig del i strategin att behålla befintliga kunder men samtidigt hitta nya kunder säger Fågelguidnings VD Gigi Sahlstrand.

Göran Pettersson på Naturspecialisten har under många år arbetat med operatörer världen över och tillsammans med Fågelguidning får våra kunder möjligheter att resa till både när och fjärran, från svenska smultronställen till världens kap. Tillsammans besitter vi en stor erfarenhet av en mängd resmål som vi tror ska attrahera resenärerna. Naturspecialisten har också möjlighet att erbjuda resor som innehåller ett brett naturinslag med däggdjur, växter, fjärilar, reptiler m m. Fågelguidning och Naturspecialisten kompletterar varandra fantastiskt fint i sitt utbud, säger Göran Pettersson ägare av Naturspecialisten.