Resor

Vi arrangerar och leder resor i Sverige och utomlands, men vi anlitas även av AviFauna och Äventyrsresor med flera aktörer. Att få “snickra” ihop resor till våra resenärer som vi själva leder, är otroligt kul. Kanske märker våra resenärer av det, Gigi brukar ofta få höra att hon är entusiastisk, kunnig, tålmodig och bra på att hålla ihop gruppen. Vår flexibilitet och lyhördhet skapar en resa med många upplevelser som du alltid kommer att ha med dig.

Vi följer Kammarkollegiets villkor gällande resegaranti. Hos Nordea finns en bankgaranti, vilket innebär att våra resenärer inte blir strandade om något skulle gå fel. Det finns pengar att bekosta hemresor vid oförutsedda händelser.

Gilla gärna vår Facebooksida (se till höger). Då får du de senaste uppdateringar om guidning, kurser, resor mm

“Stort tack Gigi! Lärorikt och många trevliga nya bekantskaper. Du är verkligen en superduktig ledare! Ger något till alla att fundera på. Nybörjare så väl som erfarna  skådare. Det kan inte vara lätt men du fixar det med råge. Hoppas att jag kan komma med på många fler av dina arrangemang  framöver!”
Monika Svensson, Stockholm.
“Jag måste tacka för en fantastisk resa, fågelskådningen blev mycket bättre än vad jag trodde att den skulle bli! Du ska ha en eloge för att du har gjort en superb bra resa till oss, all planering och omplanering under resan så att den skulle passa oss så bra som möjligt, det har du gjort perfekt. Du gör ett fantastiskt bra jobb, är en mycket bra skådare och du kommer att göra många fågelskådare glada med dina resor, fortsätt så!”
Mikael Ferdinandsson 24 år Ängelholm, som reste med till Oman nov 2015.